flag flag flag
Image

Рослинне молоко з кокосової або мигдалевої пасти

Кондитерське насіння соняшника відрізняється від олійного більшим розміром та довжиною. Маючи товстішу оболонку та менший вміст олії, ніж олійні соняшники, цей сорт не так сильно окислюється, та як результат краще зберігає смакові й поживні властивості. Зазвичай кондитерське насіння значно дорожче олійного.

Користь мигдалевої пасти

У насінні соняшника багато жиророзчинних вітамінів: А, Е, D і групи В. Вони добре всмоктуються в кишківнику саме завдяки жирам в насінні. Також насіння багате на мінерали: магній, кальцій, цинк, залізо та фтор, а різні кислоти допомагають знижувати рівень холестерину. Клітковина в складі насіння сприяє здоров'ю травної системи, виводить токсини й надовго залишає відчуття ситості. Вітаміни групи B нормалізують сон і допомагають впоратися зі стресами. Магній, калій і цинк підтримують імунітет й підвищують опірність організму до інфекцій та вірусів.Також помічено вплив насіння соняшника на стан шкіри й волосся — в основному завдяки вітамінам і жирам. Особливо корисне насіння в період, коли необхідно підтримувати сили та відновлювати кислотно-лужний баланс: під час дієти, постів, при вагітності.

Галерея фото

Image
Image

Переваги рослинного молока з кокосової або мигдалевої пасти

  • У насінні соняшника багато жиророзчинних вітамінів: А, Е, D і групи В. Вони добре всмоктуються в кишківнику саме завдяки жирам в насінні.
  • Насіння багате на мінерали: магній, кальцій, цинк, залізо та фтор, а різні кислоти допомагають знижувати рівень холестерину.
  • Клітковина в складі насіння сприяє здоров'ю травної системи, виводить токсини й надовго залишає відчуття ситості.
  • Вітаміни групи B нормалізують сон і допомагають впоратися зі стресами. Магній, калій і цинк підтримують імунітет й підвищують опірність організму до інфекцій та вірусів.
  • Вплив насіння соняшника на стан шкіри й волосся — в основному завдяки вітамінам і жирам.
  • Особливо корисне насіння в період, коли необхідно підтримувати сили та відновлювати кислотно-лужний баланс: під час дієти, постів, при вагітності.

Як приготувати рослинне молоко вдома 

Інгредієнти:

  • 1 склянка кокосової пасти
  • 4 склянки води
  • Цукор або мед за смаком (за бажанням)

Приготування:

  1. У блендері змішайте кокосову пасту з водою до однорідної маси.
  2. Процідіть через марлю або дрібне сито, щоб позбутися великих часточок.
  3. Додайте цукор або мед за смаком і добре перемішайте.
  4. Зберігайте у холодильнику до 4 днів.
     

Мигдалеве молоко з мигдалевої пасти

Інгредієнти:

  • 1 склянка мигдалевої пасти
  • 4 склянки води
  • Щіпка солі
  • Цукор або мед за смаком (за бажанням)

Приготування:

  1. Змішайте мигдалеву пасту з водою в блендері до однорідності.
  2. Процідіть через марлю або сито.
  3. Додайте щіпку солі та цукор або мед за смаком.
  4. Зберігайте у холодильнику до 4 днів.

Рослинне молоко з кокосової або мигдалевої пасти — це не лише смачно, а й корисно. Його легко приготувати вдома, і ви завжди можете адаптувати рецепти під свої смакові уподобання. Спробуйте приготувати ці види молока самостійно і насолоджуйтесь їхнім натуральним смаком!

Поділитися блогом

image
image
Image

Зв'язатись з нами

Саме в нашому магазині Ви можете купити найсмачніші сухофрукти, горіхи, суперфуди, солодощі та спеції.

Відправити повідомлення